Hello Beautiful

My name is Tammy and I've been blogging for over 8 years now. I started blogging because I wanted to share my beauty hauls and lifestyle experiences. I'm also a pro-consumer, which is probably the fire in my life.

This blog is now happily written by the cutest couple you've ever seen. Gareth's Irish while I'm Malaysian. We met in the most unexpected way possible and since then have been in a loving relationship. He loves to eat, drink and try new exciting things (even extreme sports) while I love the quieter things in life, like spas, massages, shopping and beauty! But we have something in common, we both love travelling.
  • Top 10 Female Bloggers Msia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Msia

Hello Sugar by La Senza: Day 5 Giveaway!

9.30.2011


We <3 Lace!  
Check out La Senza’s Hello Sugar Lace Bras. Buy 2 and Get RM50 OFF.   
Retail Price : RM139 

Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size? (search your answer from the wall posts of www.facebook.com/lasenzamalaysia, don’t forget to tag yourself on it. You must tag yourself in a similar photo (either one of the above 2 photos) in La Senza Malaysia wall post https://www.facebook.com/lasenzamalaysia, and answer the question in this blog post.


How To Participate?
1. Find the same Poster in La Senza Malaysia Facebook Fanpage!
2. Tag yourself on the poster

3. Answer the following question in this blog!

Q Day 4 : "
Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
Answer:
Facebook Name:
E-Mail:


2 WINNERS DAILY TO BE PICKED*! 
Day 1 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 

  • Esther Ng
  • Fatin Nabilah
Day 2 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Yvonne Lim
  • Rane Chin
Day 3 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Immi Yap
  • Hannah
Day 4 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • to be announce
  • to be announce
Winners (also for past winners) please send acknowledgement email to tammylci@gmail.com before 3rd October, 2011. Please include name, FB name, IC no, and mobile number for verification purposes when winners collect the voucher at La Senza Pavilion. Collection period 3rd Oct onwards to 30 Oct, 2011 ONLY.

21 comments:

  1. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: Two Cups!!!!!
    Facebook Name: Hanyi Lee
    E-Mail: zizzy_luvfreedom@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Answer: Two cups
    Facebook name: Sam Zhi xi
    Email: samzhixi@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: Two Cups~~!!
    Facebook Name: Juliet Teh
    E-Mail: ahju79@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: 2 Cups
    Facebook Name: Ai Ling
    E-Mail: lingtan28@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: Two Cups
    Facebook Name: Sunsweet Mabeal Hoh
    E-Mail: mabeal8@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: Two Cups
    Facebook Name: Sunsweet Sharmila Gunaselan
    E-Mail: sharmila8888@gmail.com

    September 30, 2011 1:21 PM

    ReplyDelete
  7. Answer: Two cups
    Facebook name: Nurul Nadiah
    Email: nuyurox@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"
    Answer: 2 cups
    Facebook Name: Regina Ku
    E-Mail: cookie.kim@live.com

    ReplyDelete
  9. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"

    Answer: 2 Cups
    Facebook Name: Ju Li
    E-Mail: juli1202@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"

    Answer: 2 Cups
    Facebook Name: Sam Yf
    E-Mail: lisa_sam78@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Answer:2 cups =)
    Facebook Name:terince poh
    E-Mail:blueyy2002@hotmail.com

    ReplyDelete
  12. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"

    Answer: 2 Cups
    Facebook Name: Elaine Lim
    E-Mail: elainelim71@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. Answer:2 cups
    Facebook Name:Cyndee
    E-Mail:alexandra_goh84@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Q Day 4 : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"

    Answer: 2 Cups
    Facebook Name: Anna Anna H
    E-Mail: anna8848@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. Q : "Hello Sugar by La Senza™ Bras takes you up by how many cup size?"

    A : 2 yummylicious cup size =)

    Facebook ID : Ayna Jalal
    E-Mail : v4nill4_3y3z@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Answer: 2 cups

    Fb: Sabrina Aziz
    Email: xsabrina.ab@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Answer: UP UP 2 CUPS! ^^
    Facebook Name: Yu Yan
    E-Mail: irima_melda@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. The perfect destination to buy various types ladies underwear online is Majorbrands. This store carries an exclusive collection of ladies underwear from the high end La Senza brand. Here you will get the access to various types of ladies underwear such as Panty Pop, cotton panties, Brazilians, Hipsters, Thongs, Bikinis, Boyshorts, G Strings etc. These all types are available here in variety of designs and colors to choose from. Along with ladies underwear, the store carries various other La Senza's products such as nightwear for women, lounge wear and various types of ladies bras. The store often offer special offer on La Senza products. So Shopping online at this store can be economical for you.


    For more info visit at:-
    http://www.majorbrands.in/brand/cl_2-c_4095-p_4093/lingerie/panties.html

    ReplyDelete
  19. It's awesome for me to have a web page, which is good designed for my know-how. thanks admin

    My web page ... dental implants costs

    ReplyDelete
  20. Hi there! I could have sworn I've visited your blog before but after browsing through many of the posts I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm definitely happy I came across it and I'll
    be bookmarking it and checking back often!

    My web-site: Combat Aging Six Amazing Drinks For You To Combat Your Age

    ReplyDelete
  21. I will right away grab your rss feed as I can not to find your email subscription link or e-newsletter service.
    Do you have any? Kindly allow me realize so that I may subscribe.
    Thanks.

    My webpage ... Stem Cell Threapy Cream

    ReplyDelete

meow thx ^_^ for commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...