Hello Beautiful

My name is Tammy and I've been blogging for over 8 years now. I started blogging because I wanted to share my beauty hauls and lifestyle experiences. I'm also a pro-consumer, which is probably the fire in my life.

This blog is now happily written by the cutest couple you've ever seen. Gareth's Irish while I'm Malaysian. We met in the most unexpected way possible and since then have been in a loving relationship. He loves to eat, drink and try new exciting things (even extreme sports) while I love the quieter things in life, like spas, massages, shopping and beauty! But we have something in common, we both love travelling.
  • Top 10 Female Bloggers Msia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Msia

La Senza Giveaway Day 4: Do You Love Lace?

9.29.2011


We <3 Lace!  See how hot lace accents all our collections. Lace revs up the fashion factor this Fall! Answer this question "Why is lace ultra sexy?" and stand a chance to WIN RM50 La Senza cash vouchers. 2 winners today to be chosen. 



How to Win? First Like https://www.facebook.com/lasenzamalaysia. Tag yourself on the same poster shown here and answer the question in this post! Share this giveaway with your friends! the more the merrier :)

How To Participate?
1. Find the same Poster in La Senza Malaysia Facebook Fanpage!
2. Tag yourself on the poster

3. Answer the following question in this blog!

Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
Answer:
Facebook Name:
E-Mail:


2 WINNERS DAILY TO BE PICKED*! 
Day 1 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 

  • Esther Ng
  • Fatin Nabilah
Day 2 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Yvonne Lim
  • Rane Chin
Day 3 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Immi Yap
  • Hannah
Winners (also for past winners) please send acknowledgement email to tammylci@gmail.com before 3rd October, 2011. Please include name, FB name, IC no, and mobile number for verification purposes when winners collect the voucher at La Senza Pavilion. Collection period 3rd Oct onwards to 30 Oct, 2011 ONLY.

17 comments:

  1. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: it's see through and more feminine
    Facebook Name:ellen shi
    E-Mail: pigellen@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: Its feminine yet sexy. You can go from girl next door look to sexy kittens instantly just by changing your facial expression ;)

    Facebook Name:Nurul Nadiah
    E-Mail: nuyurox@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"

    Answer: Because of its erotic appeal! Makes you feel seductive and sexy too. :P
    Facebook Name: Ai Ling
    E-Mail: lingtan28@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: Lace is an epitome of femininity, sexy because it is subtly teasing, without having to bare it all.
    Facebook Name: Diana Othman
    E-Mail: yamatonandeshiko@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: sexy lace brings more attractive shape with dramatic cleavage, sensual yet flirty styles;)
    Facebook Name:Nurul Fatihah
    E-Mail:fatihahazlan14@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: because it makes me feel stunning, eye captivating and jaws dropping by just 'wearing' it.
    Facebook Name: yna aslina
    E-Mail: mdmkillemall@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: because lace gives you the feeling - like that amazing feeling after you have just gotten a great new haircut. Wearing lace and feeling it against your skin - will boost your confidence sky high and you walk into a room feeling like a supermodel. Lace is a little spontaneity to spice up the monotony of life and brings up your confidence level. And nothing is more sexier than a woman who is full with confidence :)
    Facebook Name:Firanah Anuar
    E-Mail:firanah_anuar@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: Lace is an accessory to make clothing more attractive, has ensued into amazingly breathtaking garments that could be called Works of Art. Some more it makes me looks sexy and hot :)
    Facebook Name: Eija Kekunci
    E-Mail: eija@everyday.com.my

    ReplyDelete
  9. Tagged ! ^^

    Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"

    Answer: Gracefully sexy when wrapped in lace, like a present so beautifully wrapped, enhance the feeling of knowing whats inside !

    Facebook Name: Nadd Naddycakes
    E-Mail: naddycakes@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Why is lace so sexy? Because lace can make the wearer subtly sexy without being too slutty. Cuz less is more ;)

    Facebook name : siti nurfaezah yahya
    Email faezahyahya@gmail

    ReplyDelete
  11. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"

    Answer: Because the seductive lace detailing on the back adds a real feminine touch leaving you feeling ultra sexy.

    Facebook Name: Ju Li
    E-Mail: juli1202@hotmail.com

    ReplyDelete
  12. Q : Why is lace ultra sexy?

    A : Because lace looks so fragile and delicate, just like the female anatomy, it brings out the inner goddess in every women, makes us more seductive in a very subtle way =)

    Facebook ID : Ayna Jalal
    E-Mail : v4nill4_3y3z@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: this is because lace can make lady look more feminine and also the see through make ppl can have more imagination \(^o^)/
    Facebook Name: Cyndee Goh
    E-Mail: alexandra_goh84@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer:
    Lace is a beautiful piece of art. Intricately complicated at times yet definitely intimate, seductive and sensual. Lace personifies a female's sexuality brilliantly : Delicate yet producing great results when being well taken care of! ;-)

    Facebook Name: Allysha Tong

    E-Mail: allyshatong@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: Wearing lace is like playing peek-a-boo, you think you see it but you really don't and it makes women feel empowered knowing they are showing hints of skin yet secured enough to be flirty and sexy.
    Facebook Name: Nikki Ooi
    E-Mail: reviewsbyabby at gmail dot com

    ReplyDelete
  16. Q Day 4 : "Why is lace ultra sexy?"
    Answer: LACE is always my favorite! It's feminine, it's girlie symbol, it's SEXY!
    Facebook Name: Jean Yfc
    E-Mail: purplewardrobe(at)gmail(dot)com

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! You don't know how much this means to me :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...