About The Blogger

My name is Tammy and I've been blogging for over a decade now. I work full-time in my dream company while juggling love, life, this cute blog and a blogger's community called The Butterfly Project. People often tell me that I'm a wonder woman, but in reality - if it's something you love, you can do wonders.

When I'm not wondering, I'll be on my computer searching for the next fountain of youth or hunting down a fantastic deal. I'm also a shopaholic, wanderluster, spa enthusiast and proud hipster who loves planning special occasions and surprises for her loved ones.
  • Top 10 Female Bloggers in Malaysia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Malaysia 2011



  • Hello Sugar by La Senza: Day 7 Final Question & Giveaway!

    10.02.2011

    We 3 Lace - HELLO SUGAR by La Senza™

    Question today: Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy? (search your answer from the wall posts of www.facebook.com/lasenzamalaysia, don’t forget to tag yourself on it. You must tag yourself in a similar photo (either one of the above 2 photos) in La Senza Malaysia wall post https://www.facebook.com/lasenzamalaysia, and answer the question in this blog post.

    How To Participate?
    1. Find the same Poster in La Senza Malaysia Facebook Fanpage!
    2. Tag yourself on the poster
    3. Answer the following question in this blog!

    Q Day 7 : "
    Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
    Answer:
    Facebook Name:
    E-Mail:


    For News/Updates/Promotions/Contests!

    2 WINNERS DAILY TO BE PICKED*! 
    Day 1 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
    • Esther Ng
    • Fatin Nabilah
    Day 2 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
    • Yvonne Lim
    • Rane Chin
    Day 3 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
    • Immi Yap
    • Hannah
    Day 4 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
    • Eija Kekunci
    • Jean Yong
    Day 5 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends!
    • Ai Ling
    • Terince Poh
    Day  6 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends!
    • Chris D Lee (Purple Rupture)
    • to be announced soon!
    LAST DAY TO E-MAIL YOUR DETAILS! Winners (also for past winners) please send acknowledgement email to tammylci@gmail.com before 3rd October, 2011. Please include name, FB name, IC no, and mobile number for verification purposes when winners collect the voucher at La Senza Pavilion. Collection period 3rd Oct onwards to 30 Oct, 2011 ONLY.

    15 comments:

    1. Q Day 6 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: It comes with lace that makes people totally in love with! :)
      Facebook Name: Tracey Lim
      E-Mail: tracey_lim@hotmail.com

      ReplyDelete
    2. Q Day 6 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: Because they instantly takes you up two cups!
      Facebook Name: Chris D. Lee
      E-Mail: chrisleed79@gmail.com

      ReplyDelete
    3. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    4. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    5. Q Day 6 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: Because there are laces that show sexiness on it.
      Facebook Name: Sam Zhi Xi
      Email: samzhixi@yahoo.com

      ReplyDelete
    6. Q Day 6 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: With lace like this, even human could look like angels (sexy angels, of course)!
      Facebook Name: Nurul Nadiah Ibrahim
      E-Mail: nuyurox@gmail.com

      ReplyDelete
    7. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: It comes with lace that makes people totally in love with!
      Ooh so lacey, Ooh so sexy!
      Facebook Name: Cyndee Goh
      E-Mail: alexandra_goh84@yahoo.com

      ReplyDelete
    8. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: because SOPHISTICATED is the only word that say it all!
      Facebook Name: Sunsweet Mabeal Hoh
      E-Mail: mabeal8@hotmail.com

      ReplyDelete
    9. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: It takes you 2 cups up, is accentuated with lace that makes it playful yet hot AND you get RM50 off when you purchase 2 sexy HELLO SUGAR bras! What could be better since it's a girl's best friend!
      Facebook Name: Nikki Ooi
      E-Mail: reviewsbyabby at gmail dot com

      ReplyDelete
    10. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    11. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: Because it's a push up bra that instantly takes you up two cups and with Deep plunge at center gore which lends to "ignore proof" cleavage that will make heads turn!!!
      Facebook Name: Renée Wong
      E-Mail: eeyhep_1002@hotmail.com

      ReplyDelete
    12. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: Because laces makes it awesome and sexy.It makes me feel like " I'm bringing SEXY BACK"
      Facebook Name: Shereen Sow
      E-Mail: shereen_sow@hotmail.com

      ReplyDelete
    13. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
      Answer: Because, It's not only the lacey, it's also the push ups, it will make you sexy, with that double cups!
      Facebook Name: Harim Hamdan
      E-Mail: lady_capullete@yahoo.com

      ReplyDelete
    14. Q Day 7 : "Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"

      Answer: Its so sexy because the push up lacey bra takes me up two cups, its light weighted foam padding gives me an extra boost resulting in a deep plunge that shouts "ignore proof" cleavage!!!

      Facebook Name: Chan Sook Yian

      E-Mail: adrsyian@gmail.com

      ReplyDelete

    Thank you for leaving a comment!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...