About The Blogger

My name is Tammy and I've been blogging for over a decade now. I work full-time in my dream company while juggling love, life, this cute blog and a blogger's community called The Butterfly Project. People often tell me that I'm a wonder woman, but in reality - if it's something you love, you can do wonders.

When I'm not wondering, I'll be on my computer searching for the next fountain of youth or hunting down a fantastic deal. I'm also a shopaholic, wanderluster, spa enthusiast and proud hipster who loves planning special occasions and surprises for her loved ones.
  • Top 10 Female Bloggers in Malaysia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Malaysia 2011



  • Spritzer Hot & Warm Water Dispenser Giveaway!

    7.06.2015

    say hello to my convenient life!

    Working from home is never easy. Who says it is! There's no time frame to when work stops and it feels like I am on standby 24/7. Sometimes I even forget to take a break or go for lunch. There's when a hot and warm dispenser would come in handy. I could make tea or coffee in a matter of seconds and enjoy a biscuit. I don't have the time to boil water, so the Spritzer Hot & Warm Mini Dispenser came just in time to make my life convenient. It takes only 5 secs to get started to dispense hot water. How cool is that?.

    Spritzer Hot & Warm Mini Dispenser RM88 (Pink)

     just plug & playand it's ready!

    comes with a child safety lock (but I don't have kids so...)

    double lock so children don't get into trouble
    (e.g get burnt playing with hot tap)

    the sucker at the bottom keeps it lock in place

    I have the basic mini water dispenser (MWD) and the difference between the Hot & Warm water dispenser is that the basic MWD one doesn't come with the two water temperature option and the table lock (sucker). The table lock keeps the MWD in place. It was annoyingly hard to position it as the sucker (bottom) is strong!!! It gives a pop when I successfully pry it off it's place. I think this feature deserves a mention :) especially in homes with children. Don't want to knock it down and damage the MWD. It isn't actually industrial made for professional use. It's made to be portable, lightweight and convenient for those on the go.

     fit's a 6L or 9.5L (Max) water bottles

    Thee water dispenser comes in 4 colour choices - pink, purple, green and orange. My favourite has got to be the pink (haha). Made of ABS and Stainless Steel, it's heating capacity goes up to 90ºC, 3L/H. It takes two different water bottles 5.5L or 9.6L which you can buy from the grocer or from http://www.spritzer.com.my (which is relatively cheaper due to online discount + they deliver to your home!). The dispenser is sold for RM70.40 instead of RM88 online. The 6L is sold for RM14.03 instead of RM16.50 and 9.5L RM117.91 instead of RM19.90. Sometimes there's promotion at the supermarkets and hypermarkets, so it could be cheaper :)

    Key Benefits of the Spirky Bigger Pack Water Dispenser
    • No delivery hassle, no deposits required (available only in the Klang Valley area).
    • The bottles are readily available in 
    • The bottles are designed to fit nicely on all types of water dispensers.
    • The bottles are light-weight and ecological friendly. 
    • Easy handling, as it does not require too much man efforts to carry the bottle.
    • 50% less PET(polyethylene) material usage compared with the typical 5 gallon bottle 
    • The bottles can be easily packed with the mini dispenser to be sold at retail outlet
    Tip: The water bottles are lightweight, eco-friendly and recyclable. 

    portable - you can place it anywhere in your home!




    Spritzer is giving one (1) lucky winner a mini water dispenser

    You won't know I'm telling the truth until you win one (1) Spritzer Hot & Warm water dispenser from my giveaway today! It's real easy, just leave a comment today with your name, e-mail and answer this question "which website can you buy this online?".

    Giveaway Terms & Conditions:
    1. Open to readers residing in Malaysia only.
    2. Giveaway starts today for 24 hours only.
    3. Your prize will be delivered to you by Spritzer Malaysia.

    post signature

    99 comments:

    1. Name : Mieza Everdeen
      Email : trisy7@gmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Thanks for the giveaway Tammy! This is a great opportunity since my rental house doesnt have kettle and I have to constantly boil water in a pot and scoop it out using a ladle. I feel so traditional already XD hope that I can get lucky!

      ReplyDelete
    2. Hye Tammy
      I would like to try my luck
      Nama: Nur Haiqal Rawlins Una Abdullah
      Email: rawlins.una@gmail.com
      Answer: Of course you can but one from http://www.spritzer.com.my .

      Thanking you in advance, Mamasan.

      ReplyDelete
    3. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    4. Hi Tammy,
      Name; Nurazila Bte Moahamd Amjis
      Email:ziela.ma@gmail.com
      answer:http://www.spritzer.com.my
      Hope I win!

      ReplyDelete
    5. Name : Lee
      Email : rzrz at ymail dot com
      Answer : we can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    6. Hi tammy,
      Name : Caroline Chiang Hui Shuang
      Email : careline1988@yahoo.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Hope to own one..the pink one..it's so pretty and stylish yet so convenient~~

      ReplyDelete
    7. Name:Hazlina Shaik
      Email: taysir17@yahoo.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my
      If I had this,waking up in the middle of the night to make milk will be a breeze!

      ReplyDelete
    8. Name : Syafiera Yamin
      Email : Syafierayamin@gmail.com
      Answer : we can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Hye Tammy,
      I am no good in making beautiful quote or description. All I want to is just win the spritzer lols. Okay bye.

      ReplyDelete
    9. Hi Tammy,
      Wish me luck
      Name : Eileen Lim Swee Ching
      Email : elsc98@hotmail.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    10. OMG OMG I want this so badly, so convenient as it can make our life so much easier!

      Name: Jacqueline Khoo
      Email: jacqueline_khoo89@hotmail.com
      Answer: We can purchase Spritzer Hot and Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Thanks Tammy for this awesome giveaway ;)

      ReplyDelete
    11. Nama: May Ang
      Email: may_9582@yahoo.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my .

      ReplyDelete
    12. Name : Gillian Ong
      Email : Gillianong214@me.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my/

      I need this so badly ! staying in a rented place & boiling water , waiting for it to cool down is so tiring :/ sometimes i dont get enough water intake & my skin gets so dehydrated.

      Hope I win this ! Thanks for the giveaway :D

      ReplyDelete
    13. Name : Lee Yi Ying
      Email : yiyinglee88@gmail.com
      Answer : This water dispenser is available for sale at http://www.spritzer.com.my/

      I am moving to new condo next month, this will be so useful to me!
      Thanks for hosting this giveaway!

      ReplyDelete
    14. Name : Irwin Tee Siew Wei
      Email : irwinteesw@yahoo.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      I would love have this without having trouble to boil water to made milk for my two little kids. And with more time to spare for them.

      ReplyDelete
    15. Name:Mei Siang
      Email: kangmeisiang@yahoo.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    16. Name: sam lai pheng
      Email: sam5494@hotmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    17. Name: sam lai pheng
      Email: sam5494@hotmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    18. Name: sam lai pheng
      Email: sam5494@hotmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    19. Hi Tammy,
      Name: Carenne Leong
      Email: carenne57@gmail.com
      answer:http://www.spritzer.com.my
      Hope I win!

      ReplyDelete
    20. Name: Wong Keng Ling
      Email: wkl725@yahoo.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      Such an aWeSoMe gIVeaWay Tammy !! Love Spritzer & Live a Convenient Life Now ^^!!

      ReplyDelete



    21. samsamJuly 6, 2015 at 11:57 AM

      Name: YONG CHOY PENG
      Email: choypengism@yahoo.com
      Answer: You can buy it at: www.spritzer.com.my
      Hope to win this for my bf. He needs one of these badly! :Þ

      ReplyDelete
    22. Name: Shamsul Johari Abdul Rashid
      Email: shamjoehari@gmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      Wow. This is so awesome. Definitely a convenient during festive and school holiday because my siblings with their children's always 'balik kampung' and a total of 10 children in a house boiling water surely is s problem, very time consuming. An instant warm and hot water in a few second really ease the job. Very kind of you to make this contest. #kipidap #Spitzergiveaway #convenientlife

      ReplyDelete
    23. Name : ayu rafikah
      Email : ayuarjuna@gmail.com
      Answer : We can buy this Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    24. Name: Jovinia J B Yong
      Email: heronthebirdy@gmail.com
      Answer: Can be purchase online at : www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    25. Name : Yong Sin Yee
      Email : sinyee.yong@gmail.com
      Answer : Buy it online at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    26. World's sexiest manJuly 6, 2015 at 12:52 PM

      Name: Gareth Tucker
      Email: garethtucker1@gmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      Omg it's so cute I want 1! I don't know why but I really need it for some reason :) Hope I win!

      ReplyDelete
    27. Name : Chang Mei Khuan
      Email : mkesteed@hotmail.com
      Answer : You can buy it online at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    28. Name : Khoo Hock Leong
      Email : leomatt@hotmail.com
      Answer : We can purchase Spritzer Hot and Warm Water Dispenser online at http://www.spritzer.com.my/

      #Spitzergiveaway #convenientlife

      ReplyDelete
    29. Name: Masnira Mohd Kamal
      Email : ween9@hotmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    30. Name : Siew Lai Ching
      Email : janetxo23@gmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      First time joined the contest. Hope can win this as for my birthday gift ( need this badly for my house :p )

      ReplyDelete
    31. With a click you can get it at http://www.spritzer.com.my

      Name: Catherine Khor
      Email: shih_ck@hotmail.com

      ReplyDelete
    32. Name: Alicia Yeoh
      Email: hayleymaris@gmail.com
      Answer: www.spritzer.com.my

      Dear Tammy, thanks for the awesome give-away ^-^

      ReplyDelete
    33. Name: Ai Jene
      Email add: ai_jene@hotmail.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    34. Name : Aiin Baharom
      Email : aiinbaharom86@gmail.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    35. Suzlin Azreena Nordin
      busymonkey07@gmail.com
      http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    36. Arisa Chow
      arisa1443@gmail.com
      http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    37. Name : Chua Bee Lee
      Email : hands91@gmail.com
      Answer : you can get the MWD at http://www.spritzer.com.my

      Hello mamasan, thank you for hosting this giveaway. :) would love to have it because I know how much it will simplify my life and encourage me in drinking more water (and making other beverages conveniently). Lol. :)

      ReplyDelete
    38. This Spritzer water dispenser is really good. Hope to win one to put upstairs so my children can take water to drink easily without going downstairs to the kitchen.
      Name: Linda Yee
      Email: lin200326@gmail.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    39. Thanks for the giveaway Mamasan!

      The dispenser + accessories can be purchased at http://www.spritzer.com.my

      Name: Arpita Bajaj
      Email: pitaforpitaism@gmail.com

      *fingers crossed*

      ReplyDelete
    40. Name: Soon Pek Hong
      Email: soonph87@yahoo.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    41. Name : Choy Foong Heng
      Email : choyfh@gmail.com
      Answer : We can buy this Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/
      With this dispenser, coffee is a breeze away!

      ReplyDelete
    42. NAME: MIKI LEE
      Email:mikilee597@gmail.com
      ANSWER: WE CAN BUY THE SPRITZER DISPENSER AT http://www.spritzer.com.my
      THANK YOU SPRITZER GIVE US AN OPPORTUNITY TO WIN THE DISPENSER.

      ReplyDelete
    43. Name : Rasyidah Anuar
      Email : rasyidahanuar@gmail.com
      Answer : You can buy it at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    44. Name: kolin zainal
      Email: collin3108@yahoo.com
      Answer: you can buy it at http://www.spritzer.com.my

      Hope I can win this and use it during raya time.
      Thx tammy

      ReplyDelete
    45. Name : Chelsea Cheh
      Email : chelsearen@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my

      Hooray! Great Giveaway...Many thanks Tammy!

      ReplyDelete
    46. Name: Lee Wei Ching
      Email: byez88@yahoo.com
      Answer: You can buy it at http://www.spritzer.com.my/

      Thanks :D

      ReplyDelete
    47. Name : Cheah Pei San
      Email : potato857@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Thank you very much

      ReplyDelete
    48. Name : Edazz Lucinda
      Email : edazz.zmi@gmail.com
      Answer : Buy the Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      What a cute water dispenser to start your day. When too busy to boil water, this Spritzer Warm and Hot water dispenser definitely would become my day savior!! Thx Spritzer and Thx Tammy.. Been eyeing for this Spritzer Hot & Warm Dispenser for a while now and I hope I am the lucky ones to win this..

      xoxo

      ReplyDelete
    49. Name: Mandy Cheah
      Email: belle_mandy@hotmail.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    50. Name: Lew Yoke Lan
      Email: leeshort123@gmail.com
      Answer: You can buy it at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    51. Name : Irna Nurasikin bte Ahmad Temizi
      Email : irnanurasikin@gmail.com
      Answer : Can buy it at http://www.spritzer.com.my/

      Hope win it...

      ReplyDelete
    52. Name : Natalie Cheong Pei Wan
      Email : xiiao-wenwen@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    53. Name : Saw Beng Kok
      Email : sawbk-pt11@student.tarc.edu.my
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    54. Name : Alice Choong
      Email : alicechoongsk@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    55. Name :Melanie Tan Joey
      Email : melanie_joey96@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    56. Name: Yayoi Ishikawa
      Email: ishikawayayoi@yahoo.com
      Answer: The Spritzer Hot & Warm Water Dispenser is available at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    57. Name : Lee Choong Nam
      Email : lee_cn@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    58. Name : Goh Shu Xian
      Email : shuxian_1993@hotmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    59. Name : Yap Carmen
      Email : Carmen.yc55@gmail.com
      Answer : We can buy the Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      ^_^

      ReplyDelete
    60. Name : SITI HAJAR AHMAD
      Email : deehajar@yahoo.com
      Anwer : we can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    61. Name: Catherine Teoh
      Email: catteoh@yahoo.com.au
      Answer: www.spritzer.com.my

      OH I SO NEED THIS AS I STAY IN A ROOM ALL DAY LONG N DUN GO OUT TO THE KITCHEN!

      ReplyDelete
    62. Name : Aubrey L
      Email : aubreylsw@gmail.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      Looking forward to this cute easily portable dispenser :)

      ReplyDelete
    63. Hi Tammy, it's me again =) trying luck here
      Name : Joanne Leong
      Email : msleongjoanne@gmail.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    64. Name : Tan Bing Xin
      Email : corrine94@hotmail.my
      Answer : We can get Spritzer water dispenser at http://www.spritzer.com.my!
      It is a good fit for me cause im staying out and lacking of a hot water boiler haha

      ReplyDelete
    65. Name : Kristi
      Email : krustytwistie@yahoo.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    66. Name : Molly
      email : tofatwoman@hotmail.com
      answer : http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    67. Name : Chong Siang Fay
      Email : colincsf@gmail.com
      Answer : We can buy Spritzer Hot & Warm Water Dispenser at http://www.spritzer.com.my/

      Thanks Tammy Jie!

      ReplyDelete
    68. Name : Badiuzaman Bin Mohd Noor
      Email : badiuz@yahoo.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my/

      ReplyDelete
    69. Name : Mohd Izzuan Ramli
      Email : kitty_boys@yahoo.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my/shop/

      ReplyDelete
    70. Hi~~~
      Name: Chin Wan Jing
      Email: ridleyjing@gmail.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/
      Thank you.

      ReplyDelete
    71. Name : koo pooi yee
      Email : py2013@hotmail.my
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    72. Name; Ng Chee How
      Email:zhihow2002@yahoo.com.tw
      answer:http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    73. Name : Mohd Fadzli Abd Mutalib
      Email : sporty_cool69@yahoo.com
      Answer : http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    74. Name: Nicole Yie
      Email: nicoleyie0528@gmail.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/

      Thanks Tammy! <3

      ReplyDelete
    75. Hi Tammy,
      My name: Rena Sandhu
      My email: renas2201@gmail.com
      The answer is : Can buy it online at http://www.spritzer.com.my
      Hope to win this awesome giveaway. Thank you :)

      ReplyDelete
    76. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    77. Name: Charlotte Gan
      Email: charlotte_gan@yahoo.com
      Answer: http://www.spritzer.com.my/

      Nice Giveaway :)

      ReplyDelete
    78. Hapiz Bin Ahmad
      fahmein@yahoo.com
      http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    79. Foo Mei Lee
      meileefoo@gmail.com
      http://www.spritzer.com.my
      (my first time visiting your blog -interesting)

      ReplyDelete
    80. Lee wai ling
      Hellen324@gmail.com
      http://www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    81. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    82. Spritzer warm and hot water dispenser can be purchase online via http://www.spritzer.com.my website

      Having Spritzer hot and warm water dispenser at home would be a great way of example-setting and cultivating a healthier habit to the whole family especially with kids. Its stunning colour, & simple faucet system, would be a fun encouraging experience for kids. To ditch sweet sugary drinks and to meet daily fluid quota will now be a breeze and hey, milk-making in the middle of tiresome sleepy night, piece of cake!

      Nur Aaina Bt M. Mohayadi
      aaina0407@gmail.com

      ReplyDelete
    83. Name:Noor Suhaila bt Hat
      Email:suekyu13@gmail.com
      Answer: on9 purchase @ www.spritzer.com.my
      thanks for conducting this giveaway!^__^

      ReplyDelete
    84. Name: Sherrie Pui
      email: sherriepui@hotmail.com
      www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    85. I might be too late. Anyway, just to support you.
      Name: See Jing Jing
      Email: Jayjaysee123@excite.com
      Answer:www.spritzer.com.my

      ReplyDelete
    86. Name: Suet Li
      Email : bubee24@gmail.com
      Answer : Spritzer Hot & Warm water dispenser can be purchased from - http://www.spritzer.com.my/

      Thank You. :)

      ReplyDelete
    87. Name : Eija Kekunci
      Email : e.eija88@gmail.com
      Answer : Spritzer Hot & Warm Water Dispenser can be purchased at http://www.spritzer.com.my/

      I just stated my new life with my new husband. This will be a great present for us. I can store this at my bedroom so i don't have to crawl to kitchen to find water at night :)

      ReplyDelete
    88. This article seems to be overlooking the fact that information is a saleable commodity and altruism comes a poor second to commerce, especially in the health field. Genetic research may be a totally fascinating pursuit for those involved but will it truly provide any realistic benefits?
      Yoob | Gry yoob | Juegos fri​v yoob | Yoob friv |
      This is an amazing charming space. Beautifully done. I had the opportunity to intern with Liz and she is absolutely incredible! I love all of her work!

      ReplyDelete
    89. thanks for the article..tremendous review.great worked! now i deeply understand about dispenser.i try to figure out lately until i find your blog.god bless u..i will bookmark your site

      ReplyDelete

    Thank you for leaving a comment!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...