Hello Beautiful

My name is Tammy and I've been blogging for over 8 years now. I started blogging because I wanted to share my beauty hauls and lifestyle experiences. I'm also a pro-consumer, which is probably the fire in my life.

This blog is now happily written by the cutest couple you've ever seen. Gareth's Irish while I'm Malaysian. We met in the most unexpected way possible and since then have been in a loving relationship. He loves to eat, drink and try new exciting things (even extreme sports) while I love the quieter things in life, like spas, massages, shopping and beauty! But we have something in common, we both love travelling.
  • Top 10 Female Bloggers Msia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Msia

Hello Sugar by La Senza: Day 2 GIVEAWAY! (and announcing the day 1 winner)

9.27.2011

We 3 Lace - HELLO SUGAR by La Senza™

Want 'em bigger? Say HELLO SUGAR by La Senza™. Turn heads in a push up bra that instantly takes you up two cups! Lightweight foam padding gives you the extreme boost you crave in a bra that doubles your cup size. BONUS: Deep plunge at center gore lends to "ignore proof" cleavage! Accompanied by sexy lace overlays. Our “Up 2 Cups” Hello Sugar by La Senza™ bra is sure to make a statement. Check out the Super Sassy, Super Sexy now in La Senza-Buy 2 and get a RM50 rebate off your total bill. Don’t miss this out!

Girls! Are U ready? La Senza is giving away RM50 vouchers for Plusizekitten readers to shop at La Senza!

Follow These Easy Steps To Win RM50 La Senza Voucher Today!
1. Find the Hello Sugar Poster in La Senza Malaysia Facebook Fanpage! (click this link to tag on the poster!)
2. Tag yourself on the poster

3. Answer the following question in this blog!

Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
Answer:
Facebook Name:
E-Mail:

*Winners will be notify via a Facebook pm and on this blog :)


2 WINNERS DAILY TO BE PICKED*!
Day 1 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! There's 6 Days more to go! Will e-mail u girls to get your details :)

  • Esther Ng
  • Fatin Nabilah
*This contest goes on for a week! Winners to collect voucher from La Senza Pavilion from Oct 3rd, 2011 onwards. Winners will be notified and verified before prize can be given.

Terms & Conditions:
-  Participants must like La Senza Malaysia Facebook Fanpage and tag themselves on the poster (visual)
- Answer the question correctly in your blog post
- 2 winners daily (randomly picked)
- RM50 La Senza Voucher for each winner can be collected from La Senza Pavilion 3 October 2011 onwards.
- Winner to submit name with their IC number and phone number for verification purpose.

30 comments:

  1. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: 50
    Facebook Name: Yvonne Lim
    E-Mail: yvonne_lim@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?

    Answer: RM 50

    Facebook Name: Laura Lee
    E-Mail: Laura1990my@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: 50
    Facebook Name:Chin Soon Eng Steve
    E-Mail: stevechin89@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Answer: RM 50
    Facebook Name: Putri Siti Hawa
    E-Mail:putrisitihawa@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?

    Answer: RM 50

    Facebook Name: grass chua hui ceng
    E-Mail: grass_ahceng@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Answer: rm50

    Facebook name: siti nurfaezah yahya
    Email faezahyahya@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?

    Answer: RM50

    Facebook Name: Mei-Wah Loh
    E-Mail: meiwah.loh@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Answer: RM50
    Facebook Name: Jean Yfc
    E-Mail: purplewardrobe@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Question Day 2: When you buy 2 Hello Sugar by La Senza bra, how much rebate in RM can you get?

    Answer: RM50

    Facebook Name: Azatul Azman Sheeda
    Email: sheedaazman@gmail.com

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM50~!!
    Facebook Name: Juliet Teh
    E-Mail: ahju79@yahoo.com <--ops~! This is the correct one :P

    ReplyDelete
  12. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: Fifty Ringgit
    Facebook Name: Doroshi Cheoy
    E-Mail: yccheoy@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. Day 2(27 Sept):When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM50
    Facebook Name: Sam Zhi Xi
    E-Mail:samzhixi@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM 50

    FB Name: Cik Suzlin Azreena Nordin
    Email: busymonkey07@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Answer: RM50 rebate off your total bill.

    Facebook Name: Nurazreena Binti Mohd Yusof
    E-Mail: ripcurl3355@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Answer: RM50
    Facebook Name:Immi Yap
    E-Mail: zoukgal81@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?

    Answer:rm50
    Facebook Name:ida zurina marzuki lam
    E-Mail:ida_0s@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Answer: RM50

    Facebook name: Sandy Ryan Gan
    Email: sandyryan.lilprincess@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Answer: RM50
    Facebook Name: JeaRane Chin
    E-Mail: yee2609(at)yahoo(dot)com

    ReplyDelete
  20. Answer: RM50
    Facebook Name: charlotteMilky
    E-Mail: charlottemilky@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM 50
    Facebook Name: Cyndee Goh
    E-Mail: alexandra_goh84@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM 50
    Facebook Name: Terince Poh
    E-Mail: blueyy2002@hotmail.com

    ReplyDelete
  23. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM 50
    Facebook Name: Nikki Ooi
    E-Mail: reviewsbyabby at gmail dot com

    ReplyDelete
  24. Answer: RM 50
    Facebook Name: Arinne Wpl
    E-Mail: puiling1007@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Answer: RM50
    Name:Niza Haslinda Razak
    E-mail:nizahrin@live.com

    ReplyDelete
  26. CONTEST ENDED! Check Results today at www.plusizekitten.com! Random 2 lucky winners selected everyday so don't give up! the more u join the more chances of winning and do share the contest with your friends! :)

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! You don't know how much this means to me :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...