Hello Beautiful

My name is Tammy and I've been blogging for over 8 years now. I started blogging because I wanted to share my beauty hauls and lifestyle experiences. I'm also a pro-consumer, which is probably the fire in my life.

This blog is now happily written by the cutest couple you've ever seen. Gareth's Irish while I'm Malaysian. We met in the most unexpected way possible and since then have been in a loving relationship. He loves to eat, drink and try new exciting things (even extreme sports) while I love the quieter things in life, like spas, massages, shopping and beauty! But we have something in common, we both love travelling.
  • Top 10 Female Bloggers Msia
  • Founder of The Butterfly Project Malaysia
  • Winner of Cleo's Next Top Blogger Msia

We LOVE Lace - HELLO SUGAR by La Senza™ GIVEAWAY

9.26.2011

We 3 Lace - HELLO SUGAR by La Senza™

Question today: Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy? (search your answer from the wall posts of www.facebook.com/lasenzamalaysia, don’t forget to tag yourself on it. You must tag yourself in a similar photo (either one of the above 2 photos) in La Senza Malaysia wall post https://www.facebook.com/lasenzamalaysia, and answer the question in this blog post.

How To Participate?
1. Find the same Poster in La Senza Malaysia Facebook Fanpage!
2. Tag yourself on the poster
3. Answer the following question in this blog!

Q Day 6 : "
Why is Hello Sugar by La Senza™ Bras so sexy?"
Answer:
Facebook Name:
E-Mail:


For News/Updates/Promotions/Contests!


2 WINNERS DAILY TO BE PICKED*! 
Day 1 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Esther Ng
  • Fatin Nabilah
Day 2 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Yvonne Lim
  • Rane Chin
Day 3 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Immi Yap
  • Hannah
Day 4 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends! 
  • Eija Kekunci
  • Jean Yong
Day 5 La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends!
  • to be announced soon!
  • to be announced soon!
Day  La Senza Winners! Congrats! Please share the good news with your friends!
  • to be announced soon!
  • to be announced soon!
LAST DAY TO E-MAIL YOUR DETAILS! Winners (also for past winners) please send acknowledgement email to tammylci@gmail.com before 3rd October, 2011. Please include name, FB name, IC no, and mobile number for verification purposes when winners collect the voucher at La Senza Pavilion. Collection period 3rd Oct onwards to 30 Oct, 2011 ONLY.

45 comments:

  1. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?

    Answer: 2 cups
    Facebook Name: Putri Siti Hawa
    E-Mail:putrisitihawa@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Answer: 2 beautiful cup sizes at a gallop haha!
    Facebook Name: Hannah Siew Yu
    E-Mail: hannahbbgurl@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Answer : 2 cups
    Facebook Name : Zie Zakaria
    Email : blushyz@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Satayyy satayyyy satayyyy

    Answer : Up up 2 cups! (rreeaaaoowww)
    Facebook : Faizah Mw
    Email : faizahmawi@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Answer: 2 cups
    Facebook Name: Nurazreena Binti Mohd Yusof
    E-Mail: ripcurl3355@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Answer: 2 cups
    Facebook Name: Ai Ling
    Email: lingtan28@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 cups!
    Facebook Name: Laura Lee
    E-Mail: Laura1990my@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?

    Answer: instantly takes you up TWO cups \(@^@)/
    Facebook Name: Arinne Wpl
    Email: puiling1007@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Answer: 2 cups UP!
    Facebook Name: Fui Fui Lee
    E-Mail:fuifui@gmail.com

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. TAGGED! :D

    Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 CUPS!!!
    Facebook Name: Mei-Wah Loh
    E-Mail: meiwah.loh@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?

    Answer: 2 cups
    Facebook Name: Camie Lam Ming Yuet
    E-Mail:sparklesnshines@live.com

    ReplyDelete
  14. Tagged ! Spot me ! ^^

    Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?

    Answer: 2 cups up ! *wow!*
    Facebook Name: Fatin Nabilah Alias
    E-Mail: plainvanilla_arigaski@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. answer: 2 cups
    Facebook Name: Tiffany Tai
    email: tai_fuichoon@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Answer: 2 cups!
    Facebook Name: Jean Yfc
    E-Mail: purplewardrobe(at)gmail(dot)com

    good luck to myself~~~

    ReplyDelete
  17. Answer: 2 cups!
    Facebook Name: Firanah Anuar
    E-Mail: firanah_anuar@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cups!! [Wow~ :)~ ]
    Facebook Name: juliet teh
    E-Mail: ahju79@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Answer: 2 cups up** XD
    Facebook Name: EvoNne Yee (芊妤)
    E-Mail: mika@live.com.my

    ReplyDelete
  20. Answer: 2 cups <3
    Facebook Name: Cai Xiu Xiu
    E-Mail:caixiuxiu@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Answer: 2 cups up!
    Facebook Name: Alicia Aoitenshii Mak
    E-Mail: ladyalie[at]aliesez.com

    ReplyDelete
  22. Answer: 2 cups.
    Facebook Name: Farhanah Izani
    E-Mail: farhanahizani@gmail.com

    :D

    ReplyDelete
  23. Answer:2 cups
    Facebook Name: Yna Aslina
    E-Mail:budaksaiko@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. Answer : 2 cups up! :)
    facebook name : siew shan lyn
    email : sleeping_child14@Hotmail.com

    ReplyDelete
  25. Answer: 2 cups!! yay!
    Facebook Name: Nikki Ooi
    E-Mail: reviewsbyabby at gmail dot com

    Thanks babe!

    ReplyDelete
  26. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 cups
    Facebook Name: Yvonne Lim
    E-Mail: yvonne_lim@hotmail.com

    ReplyDelete
  27. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2cup size
    Facebook Name: Esther Ng
    E-Mail: im@youresty.com

    ReplyDelete
  28. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2cup size (lucky no.2) ;p
    Facebook Name: Nunu Mohd Noor
    E-Mail: aidamir1010@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cup Size (J'yeah!)
    Facebook Name: Eija Kekunci
    E-Mail: eija@everyday.com.my

    ReplyDelete
  30. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cup Size
    Facebook Name: Noel Lim
    E-Mail: noel.lim@live.com

    ReplyDelete
  31. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cup Size
    Facebook Name: terince Poh
    E-Mail: blueyy2002@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cup Size
    Facebook Name: Jeff Chiow
    E-Mail: june_onn@hotmail.com

    ReplyDelete
  33. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2 Cup Size
    Facebook Name: Eva Kurukawa
    E-Mail: forevacute@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?

    Answer: 2 cups
    Facebook Name: Rane Chin Wai Yee
    E-Mail:yee2609(at)hotmail(dot)com

    Today is my Birthday, hope it will brings me luck hehe.

    XOXO,
    Rane

    ReplyDelete
  35. Q : How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    A : 2 Cup Size

    Facebook ID : Ayna Jalal
    E-Mail: v4nill4_3y3z@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Answer: 2 cups
    Facebook Name: Ong Yz
    E-Mail:yzgadea@hotmail.com

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. answer: 2 cups
    Facebook Name: Ong Yz
    E-Mail:yzgadea@hotmail.com

    ReplyDelete
  39. Answer: 2 cups UP UP UP!
    Facebook Name: 康思坦
    E-Mail:constance.szemun@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Q: How Many Cup Size Can a HELLO SUGAR by La Senza™ bra increase?
    Answer: 2cup size
    Facebook Name: Cyndee Goh
    E-Mail: alexandra_goh84@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Answer: 2 cups
    Facebook Name: Nurul Nadiah
    E-Mail:nuyurox@gmail.com

    ReplyDelete
  42. DAY 1 GIVEAWAY ENDED! Please refer to Day 2 Question and Day 1 Winner Results here:

    http://www.plusizekitten.com/2011/09/hello-sugar-by-la-senza-day-2-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. Q Day 2 (27 Sept): When you buy 2 Hello Sugar by La Senza™ bra, how much rebate in RM can you get?
    Answer: RM50
    Facebook Name: Kian Keat
    E-Mail: kent146557@hotmail.com

    ReplyDelete

meow thx ^_^ for commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...